Nejlepší trhaná vepřová masa pocházejí z USA, kde jsou základem barbecue. "Pulled-pork" nebo "Boston-butt", je dokonce jeden ze tří základních pilířů amerického barbecue. Konkrétně Severní Karolína je barbecue vyhlášená. Dlouhá a pomalá příprava masa na ohni patří k tradici sahající až k indiánským obyvatelům. Zkrátka, američané vědí, jak dosáhnout šťavnatého a rozpadajícího se masa. A my se vám tyto chutě budeme snažit přinést. Maso 24h marinujeme, a pak pečeme na nízkou teplotu celou noc. Celé jídlo jsme oblékli do mexického kabátku, společně se salsou pico de gallo, chedarem a nachos.
350g
Určeno k okamžité spotřebě.
Vepřová kýta
Hořčice
Ocet
Sladká paprika
Římský kmín
Koriandr
Skořice
Kájenský pepř
Jablko
Cibule
Česnek
Rajče
Červená cibule
Chilli
Olivový olej
Kukuřice
Zakysaná smetana
Čedar
Domácí pšeničné tortilly
Limeta
Lepek, Mléko, Hořčice