Trhané vepřové maso se salsou a nachos

Trhané vepřové maso se salsou a nachos

O jídle

Nejlepší trhaná vepřová masa pocházejí z USA, kde jsou základem barbecue. "Pulled-pork" nebo "Boston-butt", je dokonce jeden ze tří základních pilířů amerického barbecue. Konkrétně Severní Karolína je barbecue vyhlášená. Dlouhá a pomalá příprava masa na ohni patří k tradici sahající až k indiánským obyvatelům. Zkrátka, američané vědí, jak dosáhnout šťavnatého a rozpadajícího se masa. A my se vám tyto chutě budeme snažit přinést. Maso 24h marinujeme, a pak pečeme na nízkou teplotu celou noc. Celé jídlo jsme oblékli do mexického kabátku, společně se salsou pico de gallo, chedarem a nachos. 

350g

Určeno k okamžité spotřebě.

Suroviny

Chilli, Ostré Obsahuje česnek Obsahuje cibuli

Vepřová kýta 

Hořčice

Ocet

Sladká paprika

Římský kmín

Koriandr

Skořice

Kájenský pepř

Jablko

Cibule 

Česnek

Rajče

Červená cibule

Chilli

Olivový olej

Kukuřice 

Zakysaná smetana

Čedar

Domácí pšeničné tortilly

Limeta

 

Alergeny

Lepek, Mléko, Hořčice