Placičky z červené řepy s bramborovo-dýňovým pyré

Placičky z červené řepy s bramborovo-dýňovým pyré

O jídle

Pokud jste vegetariáni, určitě jste již ochutnali řepný hamburger. Pokud vegetariáni nejste, věřte, že po tomhle ho určitě vyzkoušíte! Placičky z červené řepy jsou vlastně takové vegetariánské karbanátky. Určitě obměkčí i nejzatvrzelejšího milovníka masa svou lahodnou chutí a jemnou strukturou. A právě toto, je ta nejvyhledávanější varianta u bezmasých burgerů. Ale jejich čas teprve příjde. Dnes vám naservírujeme tyto zářivě rudé placičky se sametovým bramborovo-dýňovým pyré, které pohladí na jazyku. Ovšem, aby té jemnosti nebylo až příliš, vše na závěr skvěle doladí naše domácí, lehce pikantní chilli tatarka.

350g

Suroviny

Chilli, Ostré Vegetariánské jídlo

Červená řepa

Pečivo

Vývar

Hořčice

Bylinky

Brambory

Dýně Hokkaidó

Máslo

Mléko

Olej

Vejce

Citrón

Vinný ocet

Kyselá okurka

Šalotka

Chilli

Sůl a pepř

Alergeny

1, 3, 7, 10