Krém z pečeného květáku

Krém z pečeného květáku

O jídle

Krémově jemná polévka, která zahřeje i na duši. Od klasické květákové polévky se liší tím, že se nejdříve před vařením květák opeče v troubě. Čímž dostane takovou lehce oříškovo nasládlou chuť a s ním i samozřejmě celá výsledná polévka. My ještě přidáváme kurkumu, mletou papriku a římský kmín, takže polévka má takový orientální šmrnc. Pro všechny milovníky krémových polévek, je toto jasná volba!

450 ml

Určeno k okamžité spotřebě.

Suroviny

Vegetariánské jídlo Bezlepkové jídlo

Květák 

Cibule

Česnek

Zeleninový vývar

Smetana

Citrónová šťáva

Kurkuma

Římský kmín

Mletá paprika

Kopr

Sůl a pepř

Alergeny

Mléko, Celer