Camembert s bramborovo-rukolovou kaší a brusinkovou tatarkou

Camembert s bramborovo-rukolovou kaší a brusinkovou tatarkou

O jídle

Teď je tady něco pro skutečné milovníky sýra! Vždyť rozteklý sýr je něco, bez čeho prý v česku nedokážeme žít. Zde ovšem nenarazíte na žádnou „třicítku“. Do rukou se nám totiž dostal opravdový výzrálý Camembert, a to nás vybídlo udělat z něj jedinečný „smažáček“. Jako přílohu jsme vymysleli netradiční bramborovou kaši s rukolou a jedinečnou brusinkovou tatarku, protože Camembert a brusinky jdou prostě krásně dohromady.

400g

Suroviny

Vegetariánské jídlo

Camembert

Mouka

Vejce

Strouhanka

Brambory

Rukola

Smetana ke šlehání

Máslo

Mléko

Vejce

Olej

Sůl a bílý pepř

Šalotka

Citrón

Dijónská hořčice

Vinný ocet

Zakysaná smetana

Kopr

Brusinkový džem

 

Alergeny

1, 3, 7, 10