Vepřová panenka s pepřovou omáčkou a gratinovanými brambory

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou a gratinovanými brambory

O jídle

Tento libový kousek masa milují snad úplně všichni. Za nás musí být propečený krásně do růžova, aby si zachoval šťavnatost a vynikla chuť tohoto jemného a libového vepřového. Proto jsme také k jeho dochucení sáhli pouze po bylinkách se solí a pepřem. Ke všem steakovým masům se hodí pepřová omáčka z nakládaného zeleného pepře a panenka tomu není vyjímkou. Nakládaný zelený pepř není tak výrazný a aromatický jako suchý pepř a omáčce dodá nezapomenutelnou chuť. Celý tento pokrm zakončuje luxusní příloha, ve formě zapečených francouzských brambor, do kterých se zamilujete.

380g

Určeno k okamžité spotřebě.

Suroviny

Bezlepkové jídlo

Vepřová panenka

Rozmarýn

Tymián

Brambory 

Ementál

Smetana 

Mléko

Česnek

Muškátový oříšek

Máslo

Červené víno

Nakládaný zelený pepř

Sůl a pepř

 

Alergeny

7, 9