Španělská Paella s krevetami

Španělská Paella s krevetami

O jídle

Když se řekne Paella všem se určitě vybaví slunné Španělsko, odkud tento pokrm pochází. Někteří jej dokonce označují za španělské národní jídlo, což není tak úplně pravda. Španělé paellu vnímají spíše jako regionální jídlo okolo města Valencie, které je jejím původcem. Naopak obyvatelé Valencie toto jídlo označují za svůj symbol. Základem skvělé paelly je správná rýže, kvalitní vývar a taky šafrán, který jídlu dodá typickou žlutou barvu. V naší dnešní paelle nebude chybět samozřejmě zelenina, kuřecí maso a chutné krevety. Toto jídlo vám jednodušše rozzáří celý den. 

380g

Určeno k okamžité spotřebě.

Suroviny

Obsahuje česnek Obsahuje cibuli Bezlepkové jídlo

Kulatozrná rýže

Kuřecí stehna

Krevety

Červená paprika

Zelené fazolky

Drcená rajčata

Citrón

Cibule

Česnek

Bílé víno

Drůbeží vývar

Uzená paprika

Šafrán

Rozmarýn

Olivový olej

Sůl a pepř

Alergeny

Korýši, Celer