Dneska se podíváme do Indie a vezmeme si něco z jejich pestrobarevných kuchyňských pokladů. Indie je velmi rozmanitá, ale také různorodá co se týče jídla v jednotlivých regionech země. A není to jen spousta skvělého koření, čím se tato kuchyně vyznačuje. Každopádně, kuře Tikka Masala jsou marinované šťávnaté kousky masa s omáčkou, kde se snoubí mnoho úžasných chutí a vůní. Přesně jak bychom to od indického pokrmu očekávali. Spolu s ušlechtilou basmati rýží s Himalájských kopců, se kterou tento pokrm podáváme, se nachvilku přenesete do tohoto jiného světa.
380g
Určeno k okamžité spotřebě.
Cibule
Rajčata
Zázvor
Česnek
Chilli paprička
Skořice
Badyán
Zelený kardamom
Hřebíček
Bobkový list
Římský kmín
Koriandr
Garam masala
Tandoori masala
Kurkuma
Sladká paprika
Kokosový olej
Basmati rýže
Kuřecí stehna
Jogurt
Olej
Mléko