Kuřecí Teriyaki křidýlka se švestkovým dipem a chlebem

Kuřecí Teriyaki křidýlka se švestkovým dipem a chlebem

O jídle

Teriyaki omáčka je ve světě velice oblíbená. A stejně tak, jste si i vy oblíbili náš kuřecí špíz teriyaki. Proto, jsme si řekli, že by byla škoda, kdybychom pro vás nevymysleli další takovéto jídlo. Marinovaná kuřecí křidélka, která mají lehounce lepkavou teriyaki glazuru, dostanou každého. Navíc je skvěle doplňuje náš nasládlý švestkový dip.

Víte, že Teriyaki je omáčka či marináda japonského původu a začala se v japonské kuchyni používat již v 16.století? V Japonsku se pomocí této směsi, připravují zejména ryby.

390g

Určeno k okamžité spotřebě.

Suroviny

Obsahuje cibuli

Kuřecí křídla

Hnědý cukr

Sójová omáčka

Jablečný ocet

Česnek

Mletý zázvor

Kukuřičný škrob

Sůl a pepř

Sušené švestky

Červené víno

Balsamico

Med

Limetka

Jarní cibulka

Bílý sezam

Chléb Šumava

Alergeny

1, 6, 11